2011. június 16., csütörtök

3 üléses kanapé - fekete - bőr néz - 2 év - TOP:
Én vagyok eladási itt egy 3-üléses kanapé, amely 27-én Február hoztak 2009. A kanapé készült anyag "Soft Life" (bőr nézd), és teljesen fekete. Először is, amit az állam - a pontosabb méreteket és tárgyi információ megtalálható az alábbiakban.

Szemrevételezéssel, a kanapé még teljesen tip-top - még ha valami több mint két éve Természetesen van néhány kopás. A kanapé mindig fenn kell tartani legalább annyi és olyan gyakran, ahogy még soha nem vett helyet rajta, csak még mindig nagyon jó "formában". A képek magukért beszélnek, mint egy nyelv - az egyetlen pálya volt a 3-4 hullámok az ülésre, amely lehet a bőr vagy bőr-szerű anyag soha nem elkerülni. De mint mondtam: Nézd meg a képeket, amit feltöltött a nagyméretű változat.

Lehetnek két párna, amely látható a képeken kell venni többletköltség nélkül, ha szükséges, természetesen. ;-) Most valamit a méretek és az anyag, miközben kapcsolatos információkat közvetlenül a gyártótól:

- Szélesség: kb 202 cm
- Méretek: 88 x 88 cm (magasság x mélység)
- Anyagok: Kárpitos: poliuretán hab formájában stabil minőség box spring - léc
- Keret: Tömör fa alapkeret. Még nyereg design.
- Ülésmagasság: 42 cm
- Ülésmélység: 54 cm
- Stílus: Modern
- Anyag: puha Life: bőr úgy néz ki, valós alternatívát a bőr. Tartalmaz 81% polivinil-klorid, 19% poliészter.

A kanapé még a lakásban, és veheti ki azonnal - ezen az oldalon már cikkek Krefeld. :) Mint mondtam, vizuálisan teljesen megfelelő, általunk forgalmazott csak a teljesen modern kanapé, egy kanapén, mert választott. És ha nő akarja, akkor meg kell (n) csak úgy kívánják. ;)
Ár: 150 EUR VB