2011. október 26., szerda

Scott Westerfeld: Csúfok - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


"Mindenki olyan gyönyörű lesz, mint egy szupermodell. Mi baj lehet ezzel? Tallynek hamarosan itt a tizenhatodik születésnapja, amit már alig vár. Nem a jogosítvány miatt, hanem azért, hogy széppé változhasson. Tally világában a tizenhatodik születésnap egy olyan műtétet jelent, ami az embert taszító csúfból lélegzetelállítóan vonzó széppé változtatja, aki azonnal egy olyan high- tech paradicsomba kerül, ahol nincs más dolga, mint igazán jól szórakozni. Tally új barátnője Shay azonban nem biztos benne, hogy széppé akar válni. Szívesebben tenné kockára az életét odakint. Amikor Shay megszökik, Tally megismeri a szépek világának egy teljesen új oldalát, ami nem valami szép. A hatóságok az elképzelhető legrosszabb ajánlatot teszik Tallynek: találja meg barátnőjét és adja a kezükre, máskülönben sosem változhat széppé. Választása örökre megváltoztatja az életét. Egy új, rabulejtő trilógia első kötete. "
Ha van egy kis időd kérlek nézd meg a többi aukciómat is, nagyon sok jó, hasznos dolgot töltök fel folyamatosan. Ha csomagként kéred /1050. - Ft - 20 kg-ig! / postaköltséget spórolhatsz!
Simán, illetve utánvéttel nem postázok! Rózsaszín csekket csak a lakcímemre tudok elfogadni! Kérlek ezeket vedd figyelembe licitálás előtt!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-11-10 06:45
. Scott Westerfeld: Csúfok - Jelenlegi ára: 1 200 Ft